Dutch Health Event | 27 oktober 2018

Dutch Health Event Breda

Dutch Health Event | 27 oktober 2018

Komende zaterdag is het zo ver, de eerste editie van Dutch Health Event! Hét event in Breda waar FOOD, BODY, WORK & MIND samenkomen. Laat je op zaterdag 27 oktober inspireren door de verschillende professionals van zakelijk & health center 72 Business. Verrijk je kennis dankzij de verschillende lezingen over gezond eten, bewust omgaan met lichaam en geest maar ook over een healthy work-life. Verleg je grenzen!

Naast alle informatie over een healthy lifestyle en work-life, kun je genieten van  (h)eerlijk eten & drinken, verzorgd door Black & White KAFE en live muziek.

Programmering Dutch Health Event

De eerste programmering is bekend, zie hieronder! Alle lezingen en workshops zijn gratis te volgen. Het enige wat jij hoeft te doen is op tijd aanwezig te zijn!

10.15 uur | Masterclass Stressmanagement & voeding
Door gezondheidscoach Marvin Leenders & Physis+
We hebben 8,2 miljoen chronisch zieken in Nederland en meer dan 50% van de mensen heeft overgewicht. De belangrijkste oorzaak? We leven steeds meer van onze genen (onze natuur) af. Met de masterclass gezondheid ga je ontdekken hoe je op een praktische manier jouw leefpatronen aan kunt laten sluiten op je genen, terwijl je daarnaast handig gebruikt maakt van de gemakken van nu. 

11.15 uur | Uit je hoofd, in je lijf
Door Puur op gevoel Coaching
We leven vanuit ons denken en niet met ons gevoel. Daar is de hele maatschappij om ons heen op ingericht. Hoe beïnvloed dat onze levens? Hoe zou het zijn als we ons meer lieten leiden door gevoel?

12.00 uur – 14.00 uur | Muziek voor een fijne gemoedstoestand
Wist je dat luisteren naar je favoriete muziek je geluksgevoel kan versterken? Tijdens het Dutch Health Event is hier natuurlijk ook aan gedacht. Healthy muzikanten Wim Guillermo Dictus en bassist André van Son zorgen voor onze gemoedstoestand dankzij de fijne muziek die zij spelen.

12.15 uur | Hoe kom je duurzaam van je nek- en rugklachten af?  
Door Physis+
Ontdek tijdens deze lezing gegeven door fysiotherapeut en osteopaat i.o, Melanie Deij: waarom er zoveel mensen rugklachten hebben, het protocol om rugklachten te voorkomen en hoe je nek- en rugklachten zelf kunt behandelen.

13.15 uur | Healthy Living in a busy life
Door ervaren yogadocent en bokstrainer Marcel Wille van Black & White
Een goede planning is key voor een gezonde leefstijl. Tijdens deze lezing ontvang je tips en tricks die jou helpen gezond en fit de drukte door te komen.

14.15 uur | Luisteren naar je lijf maar hoe? 
Door Puur op gevoel Coaching
Langdurende fysieke klachten die maar niet over lijken te gaan. Je lichaam zegt duidelijk ‘nee’ en toch luisteren we naar ons hoofd en gaan we door. En daar betalen we uiteindelijk een prijs voor. Hoe kan je weer luisteren naar de signalen van je lijf?

Hou deze pagina in de gaten of meld je aan voor het Dutch Health Event op onze Facebookpagina. Zo presenteren wij vanaf nu de programmering, deelnemers en leuke win-acties!

♡ Inspiratie voor een gezonde leefstijl  ♡ Ontmoetingen met coaches, experts, therapeuten en yogi’s  ♡ sfeervolle setting ♡ ‘Actieve’ workshops ♡ Healthy food ♡ Live muziek

Black & White KAFE Breda

1 Reactie
  • Kyra Joosen
    Geplaatst op 10:28h, 31 oktober

    Dag Melanie,

    Dit was nu een event vanuit de ondernemers van 72 Business. Voor evenementen in 2019 kun je onze Facebookpagina het beste in de gaten houden.

    Groetjes

Geef een reactie