Waarom Veganistisch?

Waarom veganistisch? Dit is een vraag die veel mensen ons stellen. Op de menukaart van Black & White KAFE vind je bewust samengestelde veganistische gerechten die in ruime mate alle noodzakelijke voedingsstoffen bevatten. Ons lichaam verwerkt groente en fruit gemakkelijk en snel, het zorgt voor veel energie. Dierlijke producten worden minder makkelijk verteerd, het lichaam moet harder werken om de gifstoffen af te voeren. Vlees doet er gemiddeld drie uur over om te verteren terwijl groente en fruit drie kwartier nodig hebben. Plantaardig voedsel zit vol met voedingsstoffen die onze gezondheid beschermen. Zo is bewezen dat dat vegetariërs en veganisten doorgaans minder lijden aan hart- en vaatziekten, diabetes een lager lichaamsgewicht hebben. Wie kiest voor vegetarisch, maakt daarmee een gezonde en bewuste keuze. Niet alleen voor jezelf, ook voor het milieu!

Onze ervaring met plantaardig eten

Wij geloven dat een vegetarisch of veganistisch voedingspatroon een goede basis is voor een gelukkig en gezond leven. Dagelijks ervaren wij en onze vier kinderen de voordelen van een veganistisch dieet. Ziek zijn komt haast niet voor binnen ons gezin. We sporten regelmatig, beoefenen dagelijks yoga en meditatie en eten gevarieerd. Extra vitamines en preparaten vind je niet in onze keuken, we halen alles uit verse groente, fruit, noten en zaden. Behalve een gezonde levensstijl, willen wij dierenleed en klimaatsverandering zoveel mogelijk voorkomen. Wij hopen iedere dag een steentje bij te dragen en onze omgeving te stimuleren om hetzelfde te doen.

Passion for healthy living!

Wij hebben een passie voor een positieve, gezonde levensstijl waarbij beweging, ontspanning en verantwoorde voeding centraal staan. Alle ingrediënten voor de beste versie van jezelf. Ons doel is om onze omgeving te inspireren, om actief en bewust te leven, om de juiste balans te vinden. Deze aspecten zijn onlosmakelijk verbonden met Black & White KAFE, Black & White Sportsclub en YogaSchool Breda.

Eat more plants, do more yoga.

Kafe's Special

Homemade creamcheese op versgebakken zuurdesem

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen, nieuwe gerechten en praktische informatie.