Vegan eten bij KAFE

Wij, medewerkers van KAFE hebben als doel al onze gasten te inspireren gezonder en bewuster te eten. Bekijk onze menukaart en laat je verrassen door heerlijk vegan eten. Van een grilled salad bowl tot een beyond meat burger, we hebben iets voor iedereen. Zelfs de meest doorgewinterde vleeseter is verrast door de smaaksensatie van onze gerechten!

Veganistisch koken

Wij geloven in echte voeding. Onbewerkt, vers en gevarieerd. Zo bereidt Emilio de lekkerste gerechten, gebaseerd op de eeuwenoude geneeswijze Ayurveda. Volgens Ayurveda zijn lichaam en geest onlosmakelijk gekoppeld aan het voedsel dat we eten en drinken. Je bent wat je eet, je bent wat je verteert. Dan maar het liefst zo eerlijk, puur en gezond mogelijk toch? Daarom werken we samen met de beste leveranciers zoals de lokale boer en Earth Coffee.

“Let the food be your medicine and the medicine be your food”

Coffee

 (H)eerlijk koffie afgestemd op onze smaak

In samenwerking met EARTH coffee, is de koffie bij Black & White KAFE volledig afgestemd op onze smaak. Een biologische espressomelange gemaakt van 100% Arabica bonen die zijn oorsprong vindt in Peru, Guatemala en Nicaragua. De ruwe koffiebonen zijn groter dan gemiddeld en hebben hierdoor langer te tijd genomen om te rijpen. Dit proef je terug in de volle smaak van cacao en noten. Om toch de frisheid in de koffie te behouden heeft Earth coffee het ‘slow-roast’ principe toegepast. Dit wil zeggen dat de bonen 17 minuten in plaats van 11 minuten gebrand worden. De olie in de boon komt hierdoor langzamer vrij en karamelliseert gelijkmatig.

maken.

Vegan High Tea KAFE KAFE

Sweets

Onze sweets zijn organic, gemaakt zonder geraffineerde suiker en zonder dierlijke producten. Bakkerij van Planten levert keer op keer het bewijs dat je met 100% plantaardig gebak niks hoeft te missen. Duurzamer, diervriendelijker, gevarieerder & verantwoorder, zonder iets in te leveren op de smaak!

Uitgebreid thee-assortiment

Onze verse thee is zorgvuldig geselecteerd en heeft verschillende werkingen zoals verwarmend, ontstekingsremmend of juist verkoelend en verfrissend. Dankzij het gebruik van gefilterd en gevitaliseerd Brabants grondwater en losse theebladeren, kun je bij Black & White KAFE genieten van een heerlijke kop thee.