Vergaderen

Vergaderruimtes in Breda

Inspirerend vergaderen, smaakvolle vergaderbreaks en leuke teambuilding activiteiten. Het kan allemaal onder één dak bij Black & White KAFE in Breda. Huur één van de inspirerende vergaderruimtes voor jouw vergadering, presentatie, workshop, coachsessie of creatieve brainstormsessie. Wij hebben alles in huis om jouw vergadering tot een succes te maken!

Vergaderen KAFE

 

Smaakvolle vergaderbreaks

De vijf vergaderruimtes doen zowel industrieel als Balinees aan. Je krijgt echt het gevoel dat je in een sfeervolle huiskamer zit. De kleinste ruimte verhuren we ook per uur. De prijs voor een dagdeel is vanaf €45 euro. Neem een break in de lunchroom KAFE met uitzicht op de CityGarden waar je met mooi weer heerlijk kan genieten in de zon. We serveren de meest kleurrijke en lekkerste vegan gerechten en schenken (h) eerlijke verse koffie en thee.

Workshops & teambuilding

Dankzij onze naastgelegen Sportsclub en YogaSchool organiseren wij ook inspirerende en grensverleggende workshops en teambuilding activiteiten. Wat dacht je van een Bootcamp-clinic of een Masterclass Yoga? Of leer tijdens een Breath Energizer of Office Yoga Workshop hoe je achter je bureau weer kan ontspannen.

Uitstekende ligging

Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 op bedrijventerrein Moleneind. Parkeren is hier geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen, recht voor de deur. Inspirerend vergaderen, een rustige flexwerkplek, sporten, take-away & delivery, gezond lunchen of een koffiedate; het is allemaal mogelijk op onze goed bereikbare locatie.

Waarom vergaderen @ KAFE?

√ Gratis parkeergelegenheid

√ Dicht bij uitvalswegen en snelweg (A27)

√ Snelle en gratis wifi

√ Vergaderruimtes met veel daglicht

√ Terras in de CityGarden

√ Uitgebreide cateringmogelijkheden

√ Biologische producten & veganistische gerechten

√ Take-away & Delivery

Stel je vraag

Wil je graag meer informatie over onze vergaderruimtes, flexwerkplekken, workshops en teambuilding activiteiten met collega’s? Stel je vraag via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam

Achternaam

Bedrijf

E-mailadres

Telefoon

Datum (dd-mm-jj)

Aantal personen

Vergaderruimte:
JaNee

Opmerking