Menukaart & Take-away

Bekijk hier de KAFE menukaart

menulogo

Een heerlijke wrap met licht pittige kikkererwten en groenten of de bekende Dutch Weed Burger gemaakt van zeewier, een van de gezondste hamburgers ter wereld. En dit zijn slechts nog maar een paar gerechten die op het menu staan. Laat je verrassen met een bord vol kleurrijke groenten en vitaminen of geniet zonder schuldgevoel van onze zoetigheden zonder geraffineerde suikers en glutenvrij. We koken zoals we thuis doen, met eerlijke ingrediënten, waar mogelijk biologisch en huisgemaakt. En o ja, we hebben ook een heerlijke Vegan High Tea.

 Reserveer nu jouw tafeltje bij Black & White KAFE!

Take-away

Geen zin of geen tijd om te koken of gezonde lunch voor te bereiden? Black & White KAFE serveert de snelle en verse Healthy Business Lunch. Een smaakvolle en gezonde lunch vol vitamines en mineralen! Versgebakken zuurdesem brood met paprikahumus en geroosterde groenten + (h)eerlijke koffie of thee voor €10,-. En mocht je echt haast hebben?

Nagenoeg alles van onze menukaart is mee te nemen, van sapjes en koffie tot salades, burgers en taartjes. Haast? Bel ons van tevoren je bestelling door op 085-7828503 en wij zorgen dat het op de gewenste tijd voor je klaar staat!

Bestel nu één onze vers bereide afhaalmaaltijden.

Voor 10.00 uur besteld? Dan staat jouw maaltijd op de door jouw gewenste tijd klaar bij Black & White KAFE (tot 16.00 uur) of Black & White Sportsclub (tot 20.30 uur).