Ons verste nieuws vind je op Instagram

De ideale vakantiebestemming deze zomer = de tropische binnentuin van Kafe๐ŸŒด
Vanaf volgende week zijn we weer open voor een heerlijke homemade lunch ๐Ÿฅ™
Reserveer snel je tafel via www.blackandwhitekafe.nl (link in bio) #homemadefood #breda #binnentuin #planetearth
...

32 4

Pinkster Picknick ๐Ÿงบ nu voor โ‚ฌ19,50

Het wordt alweer ons laatste Take-Away weekend. Vanaf volgende week openen wij onze deuren weer voor een heerlijke lunch binnen of in de citygarden ๐Ÿฅ™
Tot snel โ˜˜๏ธ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ
#passionforhealthyliving #lovefoodlovelife #breda #plantbased #picknick
...

21 0

Inhale, Exhale.

Ademhaling is de brug tussen lichaam en geest. Focus hierop en je geest wordt rustig.
Love & Peace ๐Ÿ’š
#pranayama #yogabreda #breda #pilates
...

76 3

Welkom bij Kafeโ€™s Take-Away ๐Ÿ˜ ...

61 5

For all who love coffee ๐Ÿ’› Ons Take-Away loket is geopend wo-zo van 10:00-15:00. Wil je een lekkere versgemaakte lunch bestellen? Dat kan via: www.blackandwhitekafe.nl (link in bio)

Tot snel ๐ŸŒด #breda #passionforhealthyliving #coffetogo #koffiebreda #veganmilk
...

40 2

Outdoor Yoga & Pilates in de tropische binnentuin van Kafe ๐Ÿ€๐Ÿง˜๐Ÿผโ€โ™€๏ธ
We hebben jullie gemist ๐Ÿ’š #breda #passionforhealthyliving #outdooryoga #pilateslovers
...

155 12

๐Ÿ˜ Onze Homemade Take-Away gerechten zijn vanaf morgen weer af te halen bij Kafe. Je kunt de dagverse soep met gebakken zuurdesembrood al bestellen vanaf โ‚ฌ7,50 ๐Ÿ‘€
Neem een kijkje op www.blackandwhitekafe.nl (link in bio) #breda #takeaway #vegan #immunitysupport #healthyfood #passionforhealthyliving
...

42 0

Vegan BBQ in het wild ๐Ÿ˜Ž Sate, burgertjes, groentespiezen, zoete aardappel, falafel, stokbrood, salades, gegrilde ananas en heel veel sausjes ๐Ÿ˜„ Bestel je pakket via www.blackandwhitekafe.nl (link in bio)
We hebben nog maar een paar plekjes.

#veganbbq #breda #passionforhealthyliving
...

50 3

โ˜€๏ธ Letโ€™s go outside

Natuurlijk kun je in je eentje sporten. En ja je kunt makkelijk online lessen volgen. Maar het gevoel van een community, de samenhorigheid, de groepsdynamiek, die zorgt ervoor dat je door blijft gaan. Dat je net dat stapje extra doet. Dat je alles geeft om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Het besluit van het kabinet is onacceptabel. Samen met de branche organisatie โ€˜NL Actiefโ€™ en alle sportcentra van Nederland gaan we dinsdag het gesprek aan met de minister van Volksgezondheid: Hugo de Jonge. Wij zijn 100% โ€˜coronaproofโ€™ en willen 1 juni open!

Ondanks het besluit blijven we natuurlijk heel erg positief. We zijn druk bezig met het opstellen van een uitgebreid buitenprogramma. Denk hierbij aan bootcamp, krachttraining, maar ook yoga- en pilateslessen. We houden je op de hoogte.
Stay Tuned๐Ÿ˜Ž #passionforhealthyliving #breda
...

172 9

๐Ÿ’šVerras je moeder met een High Tea to go. Verse producten, 100% plantaardig.โ‚ฌ19,50 pp

Bestel op www.blackandwhitekafe.nl (link in bio)
TLT sandwich, Grilled Salad ๐Ÿฅ—, Homemade vegan komijnekaas, Ambachtelijk bananenbrood, White chocolate cookie ๐Ÿช, Green smoothie, Zoete fruitsalade, 3 losse biologische thee
...

30 1

Good food is good mood ๐Ÿฅ™๐Ÿ‘€๐Ÿ‘… #breda #veganbreda #highteatogo ...

104 8

We hebben ontzettend veel respect voor het team van Black & White. Deze tijd vraagt om veel flexibiliteit, creativiteit en vertrouwen. We zijn nog meer op elkaar aangewezen dan normaal, wat het erg speciaal maaktโœจ

Omdat we bij Kafe onze gasten zo erg missen kun je vanaf morgen heerlijke high tea, BBQ pakketten en borrelplanken to go bestellen ๐Ÿ‘€๐Ÿ˜‹ Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen en we hopen je dit weekend te zien!
Bestellen kan via: www.blackandwhitekafe.nl (link in bio)

#passionforhealthyliving #breda #takeaway #veganhightea #veganbbq
...

73 11

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen, nieuwe gerechten en praktische informatie.

Voordat je weg gaat...

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze evenementen, nieuwe gerechten en praktische informatie.