Surinaamse Kookworkshop ‘Back to my Roots’

Surinaamse kookworkshop Breda

Surinaamse Kookworkshop ‘Back to my Roots’

In Suriname is eten een van de belangrijkste momenten van de dag. Surinamers houden van eten maar houden ook echt van vlees. Het valt dan ook niet mee om als veganist of vegetariër te genieten van de rijke Surinaamse keuken. Vegan chefkok Emilio heeft dankzij zijn Surinaamse roots echter genoeg inspiratie voor de lekkerste vegan Surinaamse gerechten. Hij laat je kennismaken met de zeer diverse en smaakvolle gerechten die door de invloed van alle verschillende bevolkingsgroepen in Suriname zijn ontstaan.

Schrijf je nu in!

De Surinaamse kookworkshop ‘Back to my Roots’ is op zaterdag 23 februari (VOLGEBOEKT) en op zaterdag 16 Maart om 10.45 uur. De workshop zal ongeveer 3 uur duren en plaatsvinden in Black & White KAFE.

Kosten voor de kookworkshop zijn €45,00 per persoon. Inclusief welkomstdrankje, infusion water tijdens de workshop en een drankje achteraf. We hebben aan alles gedacht, zodat je voorzien bent van heerlijke dorstlessers. Opgeven kan via ons speciaal reserveringsformulier.

#passionforhealthysurinamesecooking

Oja! Als je mee doet, laat het ons weten via social media met #passionforhealthysurinamesecooking. Dan kunnen we alvast zien wie er bij zijn de 23e!

Geen reactie's

Geef een reactie