Teambuilding Breda

Bij Black & White kun je sporten, vergaderen en lunchen onder 1 dak. Met onze Passion For Healthy Living heten we je van harte welkom in een sfeervolle, hippe en informele omgeving.

Waarom Black & White?

Onze Sportsclub is gespecialiseerd in het geven van groepslessen. Onze ervaren docenten zorgen altijd voor een goede groepsdynamiek, ideaal voor een teambuilding.

Bij de Yogaschool hebben wij 2 rustgevende studio’s waar we een scala aan Yogalessen aanbieden. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met meditatiesessies en/of ademhalingsreizen.

In het andere gedeelte van het complex bevindt zich een vegan lunchspot geheel op Industrieel/Balinese wijze ingericht. Hieraan grenst ook een prachtige binnentuin met bamboe, palmbomen en stromend water.

Om het helemaal af te maken hebben we 5 meetingrooms die ideaal zijn voor presentaties, brainstormsessies, of coaching.

Laat ons je helpen om je team te inspireren met onze: Passion For Healthy Living.

Voorbeelden van Teambuildingsdagen

 

Voorbeeld 1: Yoga & Lunch

Begin je dag met een heerlijk ontspannende Yoga les. Perfecte start van de dag. Hierna heb je een lekkere smoothie om bij te komen, gevolgd door een presentatie van de CEO in 1 van onze meetingrooms. Als afsluiting kun je lekker genieten van een lunch bij KAFE.

Voorbeeld 2: Buddy Workout & Boswandeling

Ontvangst met koffie/thee en sweets. De ochtend wordt gevuld met een Buddy Workout. Hiermee connect het hele team met elkaar op een heel nieuw level. Als iedereen lekker opgefrist is staat er een heerlijk buffet klaar. Deze lunch wordt gevolgd door een brainstormsessie met het team. Hierna drinkt iedereen gezamenlijk een verse smoothie in onze tropische binnentuin. Afsluitend kun je een mooie wandeling maken in het Cadettenkamp (prachtig bos die grenst aan Black & White).

Voorbeeld 3: Actief & Indian Food 

Je zal de ochtend beginnen met een intensieve boksclinic. Na een lekker rustmomentje beginnen we met de Indian Food Workshop. Je zelf gemaakte eten kun je lekker met de lunch eten.Na deze lekkere lunch is er weer genoeg energie voor een korte krachtige meeting in 1 van onze vergaderzalen. Jullie kunnen de dag afsluiten met een open bar sessie met heerlijke virgin cocktails en nog meer.

Culinaire opties

Bij KAFE zijn 2 koks aanwezig met ervaring op Michelin sterrenniveau. Emilio & Jurgen vinden het leuk om mensen te verrassen met toegankelijke maar hele lekkere vegan gerechten.

Ook voor mensen die gewend zijn vlees te eten is het altijd een hele inspirerende ervaring. Wij zorgen voor de juiste balans van smaak, structuur en verzadiging.

We bieden voor grotere groepen vaak rijkelijk aangeklede buffetten aan met onder ander bijvoorbeeld een heerlijke versgemaakte soep, verschillende belegde gebakken zuurdesembroodjes & 2 hemelse salades.

Het is voor ons geen probleem om je te helpen met het samenstellen van een lekker menu. Dit doen we graag!

Wil je een impressie van de gerechten die we maken? Bekijk ons Menu.

Wat maakt ons zo uniek?

Black & White is anders dan elke andere locatie. Dit komt doordat wij alle faciliteiten onder 1 dak aanbieden. Wij zijn een innovatief, duurzaam, creatief en positief bedrijf. Met onze Passion For Healthy Living willen wij mensen inspireren een bewustere levensstijl aan te nemen. Dit doen we door het aanbieden van sport- & yogalessen, heerlijk vegan eten en inspirerend vergaderen.

Enkele voorbeelden wat wij doen:

– We werken met 100% plantaardige producten (vegan)

– Onze energie halen we uit eigen beheerde zonnepanelen op het dak

– Elk jaar steunen we 1 goed doel (Afgelopen jaar haalde we meer dan €7000,- op voor ‘Free A Girl’)

– We werken hard aan plastic vermindering

– We zijn een familiebedrijf en dit maakt het erg persoonlijk

Teambuilding in Breda

Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 op bedrijventerrein Moleneind. Parkeren is hier geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen, recht voor de deur. Inspirerend vergaderen, een rustige flexwerkplek, sporten, take-away & delivery, gezond lunchen of een koffiedate; het is allemaal mogelijk op onze goed bereikbare locatie.

Interesse in een verfrissende Teambuilding dag?

Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee en maken een programma op maat.