Verfrissende & verrassende borrel!

kerstborrel Breda

Verfrissende & verrassende borrel!

Proosten met je collega’s na een brainstorm. Het leven vieren samen met je vrienden. Samen met je collega’s op weg naar nieuwe uitdagingen, een feestje vieren of een kwartaal meeting of event afsluiten. Daarbij hoort een borrel. Wat kijken we er toch altijd naar uit, naar die borrels vol zaligheden en gezelligheid. Maar minder naar ‘the day after’. Tijd voor iets anders! Black & White KAFE heeft het antwoord voor jou!

Fris en vrolijk naar huis zonder geraffineerde suikers en sterke drank in jouw mocktail maar bereid met echt lekkere en gezonde ingrediënten. Steel de show en organiseer een superlekkere, voedzame en verrassende borrel. Wie zegt dat je niet kunt genieten van een verrassende cocktail zonder alcohol? Onze cocktails zijn volledig alcoholvrij, superlekker, een lust voor het oog en bevatten weinig calorieën tekort. Lekker, gezond & fris.

Black & White KAFE biedt een prachtige setting voor een event met borrel. Wist je dat je na 16:00u KAFE kunt huren voor een borrel?  Graag vooraf een presentatie houden met de verwachtingen voor 2019? Wij bieden alle faciliteiten dankzij onze verschillende vergaderruimtes.

Meer informatie? Bel of mail ons gerust, wij denken graag met je mee!

Geen reactie's

Geef een reactie