Vergaderen

Vergaderen in Breda

Ben je op zoek naar een flexwerkplek of vergaderlocatie in Breda? Ook dan kun je bij ons terecht. Black & White KAFE maakt deel uit van 72 Business, een inspirerende werkomgeving met diverse kantoorruimtes, flexwerkplekken en vergaderruimtes. Huur één van de inspirerende ruimtes voor jouw vergadering, presentatie, workshop, coaching 1-op-1 of creatieve brainstormsessie.

Uitstekende ligging

Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 op bedrijventerrein Moleneind. Parkeren is hier geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen, recht voor de deur. Inspirerend vergaderen, een rustige flexwerkplek, sporten, take-away, gezond lunchen of een koffiedate; het is allemaal mogelijk op onze goed bereikbare locatie.

Take-away; vegan lunches en koffie

Zin in een koffiebreak maar ben je het koffieautomaat op kantoor even beu? Kom langs en maak een keuze uit ons breed assortiment aan koffie en thee. Wat dacht je van een Latte met haver- of amandelmelk om mee te nemen? Heb je een vergadering en wil je op eigen locatie gezond en vegan lunchen? Geef je bestelling hieronder door, wij zorgen dat het eten klaarstaat op het door jouw gewenste tijdstip.

Stel je vraag

Wil je graag meer informatie over onze vergaderruimtes, flexwerkplekken, workshops, teambuilding, lunches en/of afhaalmaaltijden? Laat hieronder jouw wensen achter, wij maken graag een passend voorstel voor je.

Voornaam

Achternaam

Bedrijf

E-mailadres

Telefoon

Datum (dd-mm-jj)

Aantal personen

Vergaderruimte:
JaNee

Opmerking