Vergaderlocatie in Breda

Inspirerend vergaderen, smaakvolle vergaderbreaks en leuke teambuilding activiteiten. Het kan allemaal onder één dak bij Black & White KAFE in Breda. Huur één van de inspirerende vergaderruimtes voor jouw vergadering, presentatie, workshop, coachsessie of creatieve brainstormsessie. Wij hebben alles in huis om jouw vergadering tot een succes te maken!

Smaakvolle vergaderbreaks

De vijf vergaderruimtes doen zowel industrieel als Balinees aan. Je krijgt echt het gevoel dat je in een sfeervolle huiskamer zit. De prijs voor een dagdeel is vanaf €45 euro. Neem een break in de lunchroom KAFE met uitzicht op de CityGarden waar je met mooi weer heerlijk kan genieten in de zon. We serveren de meest kleurrijke en lekkerste vegan gerechten en schenken (h) eerlijke verse koffie en thee.

Workshops & teambuilding

Dankzij onze naastgelegen Sportsclub en YogaSchool organiseren wij ook inspirerende en grensverleggende workshops en teambuilding activiteiten. Wat dacht je van een Bootcamp-clinic of een Masterclass Yoga? Of leer tijdens een Breath Energizer of Office Yoga Workshop hoe je achter je bureau weer kan ontspannen.

Waarom vergaderen @ KAFE?

√ Gratis parkeergelegenheid

√ Dicht bij uitvalswegen en snelweg (A27)

√ Snelle en gratis wifi

√ Vergaderruimtes met veel daglicht

√ Terras in de CityGarden

√ Uitgebreide cateringmogelijkheden

√ Biologische producten & veganistische gerechten

√ Verschillende technische hulpmiddelen ter beschikking

Vergaderlocatie in Breda met een uitstekende ligging

Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 op bedrijventerrein Moleneind. Parkeren is hier geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen, recht voor de deur. Inspirerend vergaderen, een rustige flexwerkplek, sporten, take-away & delivery, gezond lunchen of een koffiedate; het is allemaal mogelijk op onze goed bereikbare locatie.

Kom je naar onze vergaderlocatie in Breda?

Check de beschikbaarheid van onze vergader- arrangementen en een totaal overzicht van de te verwachten kosten.