Binnenkort…nieuwe datum Workshop “Gezonde Smoothies maken”

Smoothies workshop

Binnenkort…nieuwe datum Workshop “Gezonde Smoothies maken”

Workshop van 19 januari gemist?… Dat je bij ons verse smoothies kan bestellen, is leuk en vooral lekker! Smoothies zijn namelijk een gezonde toevoeging op je eetpatroon. Maar hoe maak je nu zelf een goede en ‘verwarmende’ smoothie in deze periode? Welke ingrediënten gebruik je en hoe zorg je dat het gezond blijft?

Daar gaan wij je bij helpen tijdens onze workshop ‘Gezonde Smoothies maken’   De Workshop van zaterdag 19 januari 2019 was al snel volgeboekt… ….

Wij maken snel een nieuwe datum bekend, dus houd onze site in de gaten!

Natuurlijk ook dan weer in onze eigen healthy hotspot Black & White KAFE. De workshop duurt ongeveer 2 uur en in die tijd gaan we je alles vertellen over smoothies. Verdiepende informatie zoals welke basisingrediënten je goed kan gebruiken en met welke ingrediënten je kan variëren. Je weet wat de werking is van verschillende kruiden, groenten, fruit en superfoods en hoe je deze het best in kan zetten. Wat kan je het beste toevoegen als je gaat sporten of als je een smootie als maaltijd wilt drinken? En we maken zelf een drietal smoothies die makkelijk te introduceren zijn in je dagelijkse eetpatroon. En proeven mag!

#passionforhealthysmoothies

Geen reactie's

Geef een reactie