VOLGEBOEKT Workshop ‘Gezonde Smoothies maken’

Smoothies workshop

VOLGEBOEKT Workshop ‘Gezonde Smoothies maken’

Dat je bij ons verse smoothies kan bestellen, is leuk en vooral lekker! Smoothies zijn namelijk een gezonde toevoeging op je eetpatroon. Maar hoe maak je nu zelf een goede en ‘verwarmende’ smoothie in deze periode? Welke ingrediënten gebruik je en hoe zorg je dat het gezond blijft?Daar gaan wij je bij helpen tijdens onze workshop ‘Gezonde Smoothies maken’ op zaterdag 19 januari 2019.

Op 19 januari van 11:00 tot 13:00 uur vindt de workshop plaats. Natuurlijk in onze eigen healthy hotspot Black & White KAFE. De workshop duurt ongeveer 2 uur en in die tijd gaan we je alles vertellen over smoothies. Verdiepende informatie zoals welke basisingrediënten je goed kan gebruiken en met welke ingrediënten je kan variëren. Je weet wat de werking is van verschillende kruiden, groenten, fruit en superfoods en hoe je deze het best in kan zetten. Wat kan je het beste toevoegen als je gaat sporten of als je een smootie als maaltijd wilt drinken? En we maken zelf een drietal smoothies die makkelijk te introduceren zijn in je dagelijkse eetpatroon. En proeven mag!

Schrijf je nu in voor ‘Gezonde Smoothies maken’!

Met wie kom jij naar deze gezellige middag? Reserveer snel je plek via dit reserveringsformulier. De kosten voor de workshop zijn €24,95 p.p.

#passionforhealthysmoothies

Oja! Als je mee doet, laat het ons weten via social media met #passionforhealthysmoothies! Dan kunnen we vast zien wie er bij zijn de 19e!

Geen reactie's

Geef een reactie